Butikssäljare, Malmö.

Till Sveriges modigaste Secondhandkedja!

Björkåfrihet är en ideell förening och samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor. Vi har verkat för internationell solidaritet, inkludering och miljö i över 50 år. För dig med rätt kompetens och inställning är detta en ovanlig chans att arbeta i en professionell verksamhet samtidigt som du kan vara förvissad om att ditt arbete blir till solidaritet och miljönytta. Vi har 6 butiker, varav 3 i Malmö. Till hösten behöver nya butikssäljare som är flexibla och villiga att jobba i en eller flera av våra Malmöbutiker.  

Om dig

Vi söker dig som både brinner för sälj och ser värdet i återbruk. Du har känsla för god service och trivs med att arbeta i en intensiv miljö. Du tycker om att samarbeta och ser till gruppens bästa, samtidigt som du är målmedveten och drivs av att skapa merförsäljning.

Vi hoppas att du som söker:

– Brinner för sälj och drivs av att skapa mervärde för kundens upplevelse i butik

– Har tidigare erfarenhet av butiksarbete, försäljning och service

– Har kunskap om mode, trender och second hand

– Tar eget ansvar och har datakunskaper

– Uttrycker dig väl på svenska och gärna ytterligare språk

– Kan arbeta kvällar och helger

– Har fyllt 18 år.

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare hos oss arbetar du aktivt med försäljning av samtliga våra produkter. Du bidrar till kundens upplevelse genom att ge utmärkt service. Delar av ditt arbete innebär kassaarbete där professionalism och tempo är viktigt. Du kommer även arbeta med påfyllning av varor, följa vårt butikskoncept samt hålla ordning i butiken, allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö. Kassarapportering och redovisning ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer också fungera som handledare till våra medhjälpare.

Anställningsvillkor

Vi söker cirka 3-4 personer, med olika anställningsgrad. Arbetstiderna är varierande vardagar och helger. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund och arbetsplaceringen är i Malmö.

Ansökan

Ansökan skickas till: rekrytering@bjorkafrihet.se

Ange referens: säljare Malmö

Sista ansökningsdatum är 2022-08-21.

Urvalsprocessen påbörjas under vecka 34. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att läsa ansökningar märkta med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligen men bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag, portaler/webbsidor etc.

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av butikschef, Marika Hautakoski, marika.hautakoski@bjorkafrihet.se eller Vivianne Persson, vivianne.persson@bjorkafrihet.se

Om oss

Björkåfrihet, tidigare Emmaus Björkå, är en ideell förening som arbetar med internationell solidaritet, socialt ansvarstagande och hållbar utveckling. Vår second hand-verksamhet ökar återanvändningen i samhället och minskar Sveriges miljöpåverkan. Bara i koldioxid motsvarar vårt avtryck en insparning på över 17 500 bilars årliga utsläpp. Björkåfrihet deltar också i flera forskningsprojekt för att få fram bättre metoder för återvinning och återbruk av textil.

Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. På hemmaplan ger vi stöd till asylrättsrörelsen och organisationer som arbetar med papperslösa människor. Björkåfrihet samarbetar även med ett fyrtiotal kommuner och erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar. Björkåfrihet har kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund och Unionen. Vi har även 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Under 2019 blev vi världens första ideella second hand-organisation med kvalitets- och miljöledningscertifiering enligt ISO9001/14001.