C-chaufför/lagerarbetare till lager & insamling i Göteborg

Om dig

Vi söker dig som med en positiv inställning drivs av att arbeta resultatinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål. Du kör gärna bil i ditt yrke men tycker även om att arbeta fysiskt i lagermiljö. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra och bidrar till god stämning i gruppen. Du är självgående och tar ansvar.

För rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning.

Låter detta som du? Då tror vi också att du som söker har:

– B- och C-körkort, giltigt YKB och färdskrivarkort.

– Datavana

– Lätt för att arbeta i grupp men även ensam

– Positiv attityd och är lösningsorienterad

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består distribution, plock, packning och lastning/lossning utifrån schema.

– Hämta material från insamlingsboxar och återvinningscentraler.

– Enklare administration

– Leverera varor till våra butiker

– Övriga arbetsuppgifter inom ramen för lager- och logistikenhetens uppdrag.

Anställningsvillkor

Vi söker 1 person för ett vikariat. Anställningen omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund och arbetsplaceringen är Aröds Industriväg 27 i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse och kan ske innan ansökningstidens utgång.

Ansökan

Ansökan skickas till:

rekrytering@bjorkafrihet.se

Ange referens: Chaufför Göteborg.

Vi ser fram emot din ansökan senast 2023-09-30.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att läsa ansökningar märkta med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligen med bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av: Markus Karlsson, Lager & Logistikchef, markus.karlsson@bjorkafrihet.se

031-23 32 20

Om oss

Björkåfrihet, tidigare Emmaus Björkå, är en ideell förening som arbetar med internationell solidaritet, socialt ansvarstagande och hållbar utveckling.

Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer Björkåfrihet organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. På hemmaplan ges stöd till asylrättsrörelsen och organisationer som arbetar med papperslösa människor. Björkåfrihet samarbetar även med ett fyrtiotal kommuner och erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden.

Björkåfrihet har kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund och Unionen. Organisationen har även 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. 2019 blev Björkåfrihet världens första ideella secondhand-organisation med kvalitets- och miljöledningscertifiering enligt ISO9001/14001.

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön