Sorterare/prismärkare

Vi söker vikarierande sorterare/prismärkare till vår textila avdelning i vår fina sorteringsanläggning i Göteborg. Vi söker nu dig som vill arbeta i vår sorteringsanläggning för kläder och textilier i Göteborg.

Om dig

Vi söker dig som kan börja arbeta direkt. Du har en positiv inställning och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Låter detta som du? Då tror vi också att du som söker:

· Är strukturerad och resultatorienterad.

· Gillar att arbeta i grupp men även ensam

· Har god fysik

· Är lättlärd

· Har datorvana

Krav:

  • Grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
  • · Gymnasiekompetens (Godkända betyg i Matematik, Svenska och Engelska)

Dina arbetsuppgifter

Som sorterare/prismärkare har du ett arbete där resurser från återanvändning skapar förutsättningar för internationellt solidaritetsarbete. Du ingår i en arbetsgrupp som arbetar med att sortera och prismärka varor för våra egna butiker. Arbetet sker i en industriell arbetsmiljö i Björkåfrihets lokaler på Aröds Industriväg 27.

Arbetet består bland annat av att:

– Sortera ut kläder

– Prismärka varor

– Arbeta mot produktionsmål

Anställningsvillkor

Vi söker dig som kan arbeta 40 tim/vecka (måndag – fredag) Tjänsterna gäller 3 vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.

Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Tjänsten är placerad i vår anläggning i Göteborg, tillträde enligt överenskommelse och kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Ansökan

Ansökan skickas till: rekrytering.sortering@bjorkafrihet.se

Ange referens: sorterare Göteborg. Vi ser fram emot din ansökan senast 2023-09-30.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att läsa ansökningar märkta med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligen med bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och portaler/webbsidor etc.

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av: Jerry Larusson, Driftchef 031-23 32 01, jerry.larusson@bjorkafrihet.se

Om oss

Björkåfrihet är en ideell förening som arbetar med internationell solidaritet, socialt ansvarstagande och hållbar utveckling. Vår second hand-verksamhet ökar återanvändningen i samhället och minskar Sveriges miljöpåverkan.

Björkåfrihet deltar också i flera forskningsprojekt för att få fram bättre metoder för återvinning och återbruk av textil.

Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. På hemmaplan ger vi stöd till asylrättsrörelsen och organisationer som arbetar med papperslösa människor. Björkåfrihet samarbetar även med ett fyrtiotal kommuner och erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar.

Björkåfrihet har kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund och Unionen. Vi har även 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Under 2019 blev vi världens första ideella second hand-organisation med kvalitets- och miljöledningscertifiering enligt ISO9001/14001.

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön